Evidence-based HR - Een passie voor wetenschap in de praktijk: (hoe) kan dat?

Om u in te schrijven voor het evenement, dient u zich eerst aan te melden of te registreren.

Bij annulatie door niet-leden minder dan 2 werkdagen voor de activiteit, blijft het volledige bedrag verschuldigd. U kan zich wel steeds laten vervangen door een andere deelnemer.

Locatie
18 december 2018

Van 

18:00 uur

Tot 

21:00 uur

Spreker

Prof. Dr. Bart Van de Ven

Hotel Van der Valk Drongen

Baarleveldstraat 2 - 9031 Drongen

Prijs 

Gewoon lid 

Student-lid 

Geen lid 

Lid BFP, PMC, VOV 

Gratis

Gratis

€ 120,00

€ 80,00

Deel dit event

Over het evenement

INSCHRIJVING VOOR DEZE ACTIVITEIT IS VOLZET! Neem voor verdere vragen contact op met info@vocap.be

De afgelopen jaren passeerden talloze trends en HR-hypes de revue. Het lijkt wel of in de A&O- psychologie elk jaar het warme water opnieuw wordt ontdekt. Nieuwe termen, nieuwe modellen en grootse beloftes vliegen ons om de oren. Tegelijk blijven oude modellen bestaan, hoewel ze door vele wetenschappers bekritiseerd worden.

Wat werkt er nu eigenlijk? En wat niet? Waarvoor is er wetenschappelijke evidentie en waarvoor niet? Hoe kan je als werkgever, consultant of klant inschatten of iets evidence-based is?

De term “evidence-based” begint zo langzaam aan ingeburgerd te geraken en wordt door velen gebruikt. Wat betekent dat eigenlijk? En wat is de meerwaarde? Hoe kan je de hypes van de waardevolle evoluties onderscheiden?

Prof. Dr. Bart Van de Ven, wil met een kritische blik op HR-hypes en trends duidelijkheid scheppen over wat wél en wat niet werkt. Met enkele concrete tips over evidence-based HR kan u in de toekomst vermijden nodeloos geld over de balk te gooien.

Een uitgelezen gelegenheid om samen met Bart na te gaan wat wij van zijn inzichten en ervaringen kunnen ‘gebruiken’ voor onze dagelijkse activiteiten als HR-manager, consultant, trainer!

Over de spreker
Prof. Dr. Bart Van de Ven

Zijn passie voor wetenschap ontwikkelde hij in zijn jaren als onderzoeker aan de Universiteit Gent, waar hij in 2011 doctoreerde in de psychologie en tot op vandaag als gastprofessor les geeft over evidence-based consultancy. Wetenschap omzetten in de praktijk is wat hij sinds 2014 doet als trainer, coach en consultant bij PerCo.

linkedin-white.png
twitter white.png

Hotel Van der Valk Drongen

Baarleveldstraat 2 - 9031 Drongen

Over de locatie

© 2020 VOCAP, Vereniging van Organisatie-, Consumenten- en Arbeidspsychologie

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter