Gebalanceerd leiderschap initieert diversiteit in organisaties

Om u in te schrijven voor het evenement, dient u zich eerst aan te melden of te registreren.

Bij annulatie door niet-leden minder dan 2 werkdagen voor de activiteit, blijft het volledige bedrag verschuldigd. U kan zich wel steeds laten vervangen door een andere deelnemer.

Locatie
26 februari 2019

Van 

18:00 uur

Tot 

21:00 uur

Sprekers

Pascale Ameye

Karen Vanherck

Park Inn By Radisson Leuven

Martelarenlaan 36 -3010 Leuven

Prijs 

Gewoon lid 

Student-lid 

Geen lid 

Lid BFP, PMC, VOV 

Gratis

Gratis

€ 120,00

€ 80,00

Deel dit event

Over het evenement

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

 

Het ‘Centre for Balanced Leadership’ co-creëert systemische verandering door organisatieculturen te (her)balanceren. Om inclusieve organisatieculturen te bekomen gaan zij aan de slag met het concept van gebalanceerd leiderschap. Gebalanceerde leiders herkennen, waarderen en ontwikkelen de masculiene én feminiene energie in zichzelf en in hun teams. Het concept gaat evenwel verder dan gender alleen en spreekt daardoor zowel mannen als vrouwen aan.


Gebalanceerde leiders hebben een sterke connectie met de diversiteit in hun organisatie en met de bredere maatschappelijke en economische context waarin hun organisatie zich bevindt. De methodes die het ‘Centre for Balanced Leadership’ daartoe de afgelopen tien jaar ontwierp zijn zeer effectief om zowel mannen als vrouwen te engageren in het proces van culturele verandering. Programma’s om gebalanceerd leiderschap te ontwikkelen helpen organisaties bouwen aan een diverse en inclusieve werkplek.

 

Door de focus te leggen op leiderschapsstijl wordt ruimte gecreëerd voor culturele verandering terwijl de prestaties worden bevorderd en de leiders van morgen geënthousiasmeerd worden voor het topic van diversiteit én inclusie.
Pascale en Karen willen ons laten delen in hun inzichten en de ‘best pratices’ waarvan zij kunnen getuigen. Weer een boeiende VOCAP-activiteit waarin ieder een antwoord zal vinden op de vraag ‘what is in it for me?’.

Karen Vanherck

D&I Communication Manager.

linkedin-white.png
Over de sprekers
Pascale Ameye

Co-founder Centre for Balanced Leadership

linkedin-white.png

Park Inn By Radisson Leuven

Martelarenlaan 36 -3010 Leuven

Over de locatie

© 2020 VOCAP, Vereniging van Organisatie-, Consumenten- en Arbeidspsychologie

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter