VOCAP Programma 2020
Jaaroverzicht 

Na een succesvolle afsluiting van 2019 met o.a. VOCAP's Future Of Work Conferentie en het najaarsprogramma rond burn-out, is het tijd geworden om vooruit te blikken naar het programma van 2020. We zijn opgetogen om een hoog kwalitatief niveau van continu leren te kunnen aanbieden. Klik voor inschrijvingen door naar de afzonderlijke pagina's.

Met een lidmaatschap van VOCAP kun je beide themareeksen gratis bijwonen.

1) Openingsevent VOCAP 2020  (januari 2020)

2) Themareeks leiderschap en verandering (maart 2020 - mei 2020)

3) Themareeks gedragseconomie en nudging (najaar 2020)

 

Om ons in de themareeksen rond enerzijds leiderschap en verandering en anderzijds gedragseconomie en nudging te verdiepen gaan we steeds uit van vier verschillende perspectieven:

Consultancy Sessie: We starten steeds met een halve dag waarin we een internationale gastspreker ons een duidelijk inzicht geeft in het onderwerp, met de focus op de link tussen theorie en praktijk.

 

Academische Sessie: Een dag terug ‘naar school’ – waar de universiteiten A&O ons verwelkomen om onze wetenschappelijke kennis over het topic op te waarderen – een focus dus op de theoretische invalshoek.

 

Bedrijfsbezoek: En dan komt de focus op de praktische invalshoek, waarbij we het thema verder uitwerken in de praktijk.

 

Intervisie: We eindigen met een intervisie-moment, waar eigen praktijken – vragen – problemen – ideeën enz. aan bod kunnen komen.