Openingsevent 2020
Algemene vergadering 

Heb jij VOCAP het afgelopen jaar gevolgd? Van dichtbij of van op een afstand? We kunnen alvast niet ontkennen dat het voor VOCAP een eventvol jaar is geweest. En dat kunnen we letterlijk en figuurlijk nemen. We hadden het succesvolle event van onze FUTURE of WORK congres en we experimenteerden met nieuwe concepten rond het delen en verwerven van kennis onder de leden. Deze acties waren alvast een voorsmaakje van ons groter plan: we willen van VOCAP een organisatie maken die arbeids-en organisatiepsychologen terug op de kaart zet en de wetenschap weer dichter bij jou als professional brengt.


Ook in 2020 gaan we enthousiast op dit elan verder. We hebben een mooie toekomst voor ons. Samen met jou als geapprecieerd lid! Op 28 januari doen we onze nieuwe plannen uit de doeken met hieraan gekoppeld onze jaarlijkse algemene vergadering. Het programma ziet er als volgt uit:

Schrikkeljaar... of niet?
We blikken terug op de verwezenlijkingen en ongoing projects van VOCAP 2019.


Change?... Yes please.
Een woordje uitleg over de transitiefase waarin we verkeren.


Ready for....the next step?
Voorstelling van de nieuwe projecten voor 2020! We hebben een spectaculair programma voor jullie in petto.

 

VOCAP.... Votes please
Ook jullie stem wordt gehoord: waar willen jullie meer van in 2020, wat absoluut niet meer? Wat kan VOCAP nog meer betekenen voor jullie? Kortom: maak deel uit van de bevraging die we lanceren. We luisteren naar jouw stem.


En verder:
Julie Laloo, de algemeen directeur van de Psychologencommissie brengt een stand van zaken binnen het psychologische werkveld

Ook Johan Parisse komt licht werpen op de huidige activiteiten binnen de BFP en geeft verder verduidelijking omtrent de verhouding tussen BFP, VOCAP en de psychologencommissie.

En uiteraard zetten we 2020 feestelijk in met een smakelijke receptie.

Praktisch

  • Wanneer: Dinsdag 28 januari 2020

  • Ontvangst en netwerkmoment vanaf 19u - Aanvang om 19u30
    Vanaf 21u: Nieuwjaarsreceptie en netwerkmoment

  • Waar: Van der Valk Hotel – Luitenant Lippenslaan 66 – 2140 Antwerpen
    Deelnameprijs: Gratis voor VOCAP- en APTO-leden en studenten

  • € 75,00 voor niet-leden
    € 50,00 voor leden VVKP, VVSP, BAPS, PMC, VOV, UPPCF

Inschrijven: Klik hier om tickets te bestellen.